Waarom samenwerken met Benelux Bloembinders?

Benelux Bloembinders verleidt:

Bloemen en planten zijn beleving en de aankoop is heel vaak een impuls die gevoed wordt door de sfeer en het aanbod in de bloemenstand. Al onze acties zijn er op gericht om de klant te verleiden. Mooie kwaliteitsproducten die goed worden gepresenteerd. Een verrassende, onverwachte prijs of een aantrekkelijke actie die laten staan “onmogelijk”maakt.

Benelux Bloembinders communiceert:

Heldere prijs- en land van herkomst aanduiding, duidelijke affiches met heldere informatie, planten met beschrijving betreffende soort en behandeling. Alles om de klant te informeren en de aandacht bij de producten te krijgen en te houden.

Benelux Bloembinders faciliteert:

Een zakje voeding bij de bloemen maar ook een speciaal draagzakje om ze mee te nemen. Duidelijke behandelingstips op de hoes. Maar ook faciliteiten voor de supermarkt, het meubel inclusief verlichting, affichage.

Benelux Bloembinders meet:

Meten is weten. Exact wordt per winkel bijgehouden wat er verkocht wordt en steeds wordt het assortiment daarop aangepast. Soms hebben winkels een uitgebreid assortiment en soms een smal assortiment met erg veel acties.

De klant is koning en men krijgt wat men graag hebben wil.

Benelux Bloembinders innoveert:

Nieuwsgierig volgen wij de vakliteratuur en andere ontwikkelingen binnen de sector en kijken welke creatieve ideeën wij kunnen vertalen naar producten in uw bloemen- en planten stand. Kleine aanpassingen die meerwaarde creëren.  Maar ook volgen wij seminars en beurzen om op de hoogte te blijven van de wetenschappelijke ontwikkelingen in onze branche betreffende klantenonderzoek etc.

Benelux Bloembinders activeert:

Binnen de ruimte die geboden wordt, proberen wij altijd producten actiematig aan te bieden; “drie + een gratis, tray voordeelweek , 10 rozen halen, 8 betalen etcetera”. En als u nog wat ruimte overheeft in de winkel: Benelux heeft altijd wel producten die we actiematig aan kunnen bieden.